Oversigt

Seneste nyt

Brøndby sætter topholdet på plads i intens affære

I en intens affære, hvor der blev gået til stålet, kunne Brøndby søndag aften trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Superligaens tophold, FC Midtjylland.

Foran eget publikum kom de blågule tidligt foran i kampen, da angriberen Mileta Rajovic pandede kuglen i kassen efter et fornemt oplæg fra unge Clement Bischoff.

Kampen bølgede frem og tilbage med hjemmeholdet som de mest toneangivende før pausen.

FC Midtjylland appellerede i to omgange for straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs. Det gjorde den også i anden halvleg, da Brøndby følte de skulle have et straffespark, efter en midtjysk hånd på bolden i feltet.

2-0 målet blev også sat ind af Rajovic, der igen scorede med hovedet - igen på et flot oplæg fra Bischoff.

Med sejren kom Brøndby tættere på topholdene og har 18 point på sjettepladsen. FC Midtjylland topper tabellen med 24 point, og tabte for første gang i sæsonen her til aften.